O meni

Vrsto let sem iskala tisto nekaj. Iskala sem program ali dejavnost, s katero bi prebudila svojo notranjo boginjo v vsej svoji lepoti in popolnosti. Plesala sem, vodila skupinsko vadbo, se udeleževala različnih delavnic in se nekaj let učila tudi senzualnega plesa ob drogu. Vendar je še vedno nekaj manjkalo. Tista nevidna čarobna sestavina, ki bi pripomogla k želenemu učinku in me pripeljala do cilja mojega iskanja.

Kdor išče, ta najde

Ves ta čas sem iskala svoje poslanstvo in tisto nekaj, kar v meni prebuja strast, kar je močnejše od mene, kar me vleče naprej. Ves čas sem se zavedala kakšne talente imam in kaj je tisto, kar me osrečuje, vendar nisem vedela, kako se s tem spoprijeti. Vse do nedavnega, ko sem na spletu naletela na informacije o obredu, za katerega sem takoj začutila, da bo prelomnica v mojem življenju.

Sporočilo, ki sem ga med obredom prejela, je bilo, da sta moje poslanstvo petje in ples.

S tem, kar sem izvedela, nisem bila nič bližje cilju, moje poslanstvo se mi še zmeraj ni odkrilo. Vedela sem, da mi ples “polni baterije”, da med plesom žarim od veselja in energije, vendar v njem nisem videla svoje poklicne poti. Pomagala mi je vodja obreda, ki je v meni videla nekoga, ki izvaja »zdravilne plese za ženske«. Nekoga, ki s svojim znanjem, talentom in občutki pomaga ženskam, da se odprejo in vrnejo v svojo žensko energijo. V tistem trenutku se mi je utrnilo, da sama skreiram to, kar že ves čas iščem.

Zelo hvaležna sem, da živimo v času in okolju, v katerem imamo ženske več svobode in pravic kot kadarkoli prej. In kljub temu, da nas čas, v katerem živimo, usmerja ven, proč od svoje biti, ni bilo še nikoli toliko možnosti, da se, če le želimo, prepustimo iskanju svoje izvirne ženske energije in svojega poslanstva.
Maja

Vse, kar potrebujemo, je v nas

V iskanju same sebe sem ugotovila, da je vse, kar zares potrebujem, že v meni. In to je tisto, česar se ženske ne zavedamo dovolj. Da je vse v nas!

Sestavila sem plesno–gibalno meditacijo, kombinacijo krožnega gibanja in še nekaterih drugih elementov, ki nam pomagajo priti v stik s seboj in s svojo žensko energijo. Tako v sebi najdemo to, kar smo ves čas iskale zunaj sebe.

Reference

Preveri moja raznolika znanja in reference, ki sem jih pridobila v preteklih letih svoje karierne poti.

01.

FZS

Trener skupinske vadbe FZS

02.

GIBIS-EM D.O.O.

Idejni vodja in direktorica Gibis-em d.o.o. – aerobika, pilates, funkcionalna vadba, gliding, TNZ, HIIT

03.

Ples ob drogu

Ljubiteljica plesa ob drogu

04.

Standardni in latinsko - ameriški plesi

Strastna plesalka standardnih in latinsko – ameriških plesov

05.

NLP

NLP praktik

06.

Seeds of Transformation

Udeleženka pri Sasha Cobra, Seeds of Transformation

Prijava na vadbo

Pridruži se in stopi na pot razcveta svoje ženske energije, na pot do notranjega zadovoljstva.

Stopi na pot do sebe.

Podpiramo druga drugo in ustvarjamo varen prostor

Intimna skupina z 12 udeleženkami

Možnost udeležbe preko Zooma