Kako sem doživela svoj prvi orgazem celega telesa

V času, ko sem pripravljala program za svoje meditativno-plesne delavnice, sem na internetu po naključju naletela na Sasho Cobro. Ko sem videla eno izmed njenih objav, sem dobila potrditev, da sem na pravi poti do res učinkovite vadbe za prebujanje ženske energije. Vendar sem začutila, da se v ozadju skriva še nekaj več, zato sem si ogledala še nekaj ostalih redkih objav na YouTubu. Name so naredile globok vtis, kljub temu da niso razkrile veliko.

Vedela sem, da se pri njej lahko naučim še veliko več, kar mi bo prišlo prav pri mojem novem programu, zato se nisem vdala in sklenila sem, da ji pišem. V enem tednu sem prejela odgovor, da letos organizira le dva retreata – umika od vsakdanjega življenja s koristno vsebino, oba v Mehiki. Upala sem na Španijo, saj je Mehika res daleč in takrat še ni bilo jasno, kakšni bosta situacija in možnost potovanja jeseni.

Misel na nove izkušnje in znanje me je premamila in tako sem se prijavila na retreat, kupila letalske karte in se vse poletje veselila začetka septembra, ko bom končno odpotovala.

Prihod v Mehiko

Prišla sem en dan pred napovedanim začetkom in si prvo noč rezervirala kar v istem hotelu, v katerem je bil organiziran retreat. Hotel Holistika v Tulumu je res poseben hotel, saj leži sredi džungle. Tam sem se čutila bolj povezano z univerzumom kot kadar koli prej. Povezava je bila res intenzivna.

Naslednje jutro sem spoznala Nemko Nicole, ki je tja prispela še dan pred menoj. Večino dneva sva preživeli skupaj in se pogovarjali o najinih življenjih in o tem, kaj naju je pripeljalo tja. In presenetljivo velikokrat se nama je zgodilo, da sva dobivali potrditve izrečenega v obliki kurje polti in naježenih dlačic.

Kar se zgodi v Tulumu, ostane v Tulumu

Zvečer smo imeli spoznavni večer, predstavitev hotela in pravil, naslednje jutro pa že začeli s celodnevnim programom. V podrobnosti se žal ne smem spuščati, saj smo si takoj na začetku obljubili, da kar se zgodi v Tulumu, ostane v Tulumu. Naj povem le, da je bilo prvi dan veliko vpitja in joka – čiščenja telesnih in čustvenih blokad.

Prva izkušnja

V naslednjih dneh smo se lotili dela z energijami. Kako začutiti sočloveka, kako začutiti energijo in podobno. Ko smo osvojili to, smo se razdelili v pare in si v dveh dneh izmenično pomagali pri energetskem čiščenju. Prvič sem bila v paru z žensko in najprej sem bila kot prejemnica na vrsti jaz. Izkušnja je bila precej neprijetna, saj sem imela še vedno nekaj potlačenih čustev, ki so privrela na plano. Po kočani seansi sem se počutila izčrpano in vsa sem se tresla še dobrih deset minut po zaključku.

Potem so me doletele še prebavne motnje, ki so trajale kar tri dni. Ko sem črevesje končno umirila, sem bila sicer utrujena, ker tri dni nisem nič jedla, vendar sem se počutila polno energije, četudi na retreatu ni bilo dovoljeno uživanje nobenih vrst poživil, alkohola in pa seveda drog. Niti kave, matche in pravega čaja ne. Zato se mi je to, da sem po tako utrujajoči izkušnji tako polna energije, zdelo prav neverjetno, vendar sem se počutila odlično. Ravno pravi čas, saj je spet prišlo na vrsto delo v paru.

Pomemben je namen

Bili smo v dvorani, približno 50 nas je bilo. Vsi popolnoma oblečeni. Tokrat sem imela partnerja, sicer to za potek ni (bilo) pomembno. Dopoldne sem jaz energetsko asistirala njemu, popoldne pa on meni. Že takoj na začetku sem se odločila, da bo ta izkušnja drugačna od prejšnje, da bo prijetna. Zato sem »prižgala« svoj notranji nasmešek, ki se je kmalu preselil tudi na obraz. Celotna seansa je trajala od 30 do 45 minut.

Neskončni orgazem celega telesa

Zgodilo se je čisto na koncu. Začelo se je s prijetnim ščemenjem po celem telesu. Nožnica je spontano utripala v svojem ritmu, jaz pa sem z dihom po telesu poganjala neskončne valove božanskih občutkov, popolne vznemirjenosti, sreče in ljubezni. Kar trajalo je in trajalo. Partner je že zdavnaj prekinil svojo energetsko podporo, jaz pa sem še vedno uživala v neskončnem vrhuncu.

Sem bitje svetlobe, resnice in ljubezni

Počutila sem se blaženo. Nato sem v srcu začutila res močan občutek ljubezni. Skoraj sem zajokala od lepega, vendar si nisem želela z jokom pokvariti izkušnje, zato sem raje odprla srce za še več ljubezni. Z vsakim vdihom sem v svoje telo vdihnila še več ljubezni in v nekem trenutku sem za kratek čas občutila, da je moje telo postalo svetlo in da žarim kot luč. Nato se je moja vznesenost počasi zaključila. Bila sem srečna in resnično vesela, saj sem bila ena redkih, ki ji je uspelo.

Svoje znanje želim deliti s teboj

V tednu dni sem se naučila veliko novega in prišla do dragocenih spoznanj o ženskem telesu. Če želiš, da jih delim tudi s tabo, se mi pridruži na redni tedenski vadbi, na kateri bomo počasi, tančico za tančico odstirale skrivnosti naše ženske energije. Ne pozabi, svoje izkušnje bom delila le z dvanajstimi ženskami. Si tudi ti ena izmed njih?