Vse, kar potrebuješ, je v tebi

Draga dama, ali si se kdaj vprašala, kaj je tisto, kar te naredi zares srečno? V današnjem svetu, ko nam je na dosegu skoraj vse in nas okolica nenehno prepričuje, da ni ničesar dovolj, se vedno manj zavedamo, kako malo za svojo srečo pravzaprav potrebujemo. Vedno znova se pustimo prepričati, da potrebujemo več. Samo še to obleko, pa bom popolna. In tisti parfum, da bom zadovoljna. Samo še eno potovanje, in bom izpopolnjena. V svetu materialnih dobrin je vsa pozornost usmerjanja v pridobivanje imetja. Čim več ga imamo, vrednejše naj bi se počutili.

V resnici pa je vse, po čemer stremimo in iščemo zunaj sebe, že od nekdaj v nas.

Ko svojo srečo iščemo v zunanjem svetu, odgovornost zanjo polagamo v roke drugih. Partnerji, starši, otroci, prijatelji …mobiteli, nakit, lepe obleke in potovanja so tisto, za kar verjamemo, da bi nas moralo osrečiti. Pa je to res?

Vse, kar je zunaj nas, nas le oddaljuje od našega bistva.

Objavljamo slike svojih doživetij na socialnih medijih in se polnimo s prejetimi komentarji, medtem ko nam število všečkov predstavlja lastno vrednost. 

Bežimo same od sebe, ne da bi se tega zavedale in se zamotimo s tisočerimi opravki, da nam le ne bi bilo treba pogledati vase, prebuditi globoko zakopanih občutkov žalosti, jeze, razočaranja … Da se le ne bi poglobile v sebe in svoje neizražene želje ter si dovolile priznati svoje bolečine.

Kako drugače bi bilo, če bi si ta čustva priznali? Jih spustili iz zaklenjenih src, jim poklonili našo ljubezen in se jim zahvalili, da so tukaj? Ko jih ozavestimo, jih spoznamo in jim dovolimo oditi, razsvetlimo svojo temo in na njenem mestu prižgimo luč! Luč, ki sveti in nas vodi, ki nas polni in osrečuje.

Draga ženska prebudi se. Dovolj dolgo si spala. Čas je, da vstaneš in si upaš. Čas je, da stojiš in si zaupaš. Čas je, da zasiješ, se začutiš in si daš glas.

Čas je, da prebudiš ljubezen v sebi. Tisto pravo, čisto, brezpogojno ljubezen do vseh in vsega, predvsem in v prvi vrsti pa do sebe. Prični se (še bolj) ceniti, si zaupati. Prisluhni, kaj ti šepeta duša, in svoje odločitve sprejemaj s srcem, ne iz preračunljivosti.

Razpri svoja krila in si dovoli poleteti. Tukaj sem, da ti ponudim roko, otresem s tebe prah in te vodim na poti prebujanja ženske v sebi. Na poti do tvoje senzualnosti, čutnosti in ženske energije.

Čas je, da se postaviš na prvo mesto in odkriješ to, kar že ves čas iščeš. Čas je, da prebudiš boginjo v sebi!